DOBFELVÉTEL

Stúdiónk feljátszó helyisége ugyan nem nagy területű, ennek ellenére kiválóan alkalmas professzionális dobfelvételek készítésére is.

A felvett hang közeli, nyers és őszinte, a tér a lehető legminimálisabban színezi a dob karakterét. A jó dobfelvétel sok mindenen múlik, a legfontosabb eleme maga a dobos. Mennyire ismeri a hangszerét, mennyire pontosan tudja mit is szeretne visszahallani és a játékával hogy tud ehhez a végeredményhez a lehető legközelebb kerülni.

A következő lényeges elem maga a hangszer és annak állapota, a bőrök minősége és a hangolás. Stúdiónkban minden egyes dobfelvétel előtt precízen behangoljuk a dobot. Miután a hangszer készen áll, a következő fázis a mikrofonozás.

Többféle ipari sztenderdnek számító mikrofonnal dolgozunk, olyan mikrofonokkal, amelyeket kedvenc zenekarod felvételein hallhatsz. Mindig más mikrofon-összeállítást használunk stílushoz igazítva ezzel a hangzást.

A dobfelvétel utómunka fázisában lehetőség van a felvett elemeket (lábdob, pergő, tamok) dobmintákkal helyettesíteni vagy kiegészíteni a professzionális hangzás érdekében.

Árakért érdeklődj elérhetőségeinken!

kapcsolat

Felmerülő kérdéseiddel keress bennünket bátran és bizalommal!

stúdió

8600 Siófok, Bajcsy Zs. u. 222.

Telefon

+36-30/919-0896

OS Recording Studio © 2020 Minden Jog Fenntartva
fotók: Helényi Tamás