ON-LINE UTÓMUNKA

Küldhetőek Pro Tools Session vagy 24 bites wav fájlok (sávonként megnevezve).

Hangszerelés, produceri munkák, megbeszélés szerint.

Stúdiónkban lehetőség van hozott projektek sávonkénti keverésére, stem vagy sztereó hangfájlok masterelésére. A legegyszerűbb megoldás a Pro Tools session felhőn keresztüli feltöltése, de fogadunk más szoftverrel készült hanganyagot is sávonként kimentve.

Amire érdemes odafigyelni:

- Sávokon csak olyan plugin legyen, ami feltétlen hozzájárul a specifikus hangzáshoz (pl. modulációs effektek, speciális filterek).
- A sávok maximális kimeneti hangszintje -6 és -3 dBFS között legyen (peaklevel), azonban ennél sokkal alacsonyabb érték sem jó a jel-zaj arány miatt, nem probléma ilyenkor, ha a master output piros!
- Lehetőleg 24 bites WAV fájlok.

Sztereó Mastering előkészítésénél az optimális hangszint -6 dBFS, a master kimenet ne tartalmazzon EQ-t, kompresszort. Ha mégis szükséges a hangkarakter miatt, akkor mellékelve kérjük, mint irányadó hangzás és az alapján készítjük el a masteringet.

StemMastering esetén (külön sztereó sávokon a lekevert hangszerek és ének) több lehetőség adott részletesebb problémák megoldására és az arányok finom változtatására.

A hanganyag küldését kérjük 24 bites felbontásban, lehetőleg ugyan abban a mintavételezési frekvenciában, mint amiben készült. (44.1 - 192 khz)

Árakért érdeklődj elérhetőségeinken!

kapcsolat

Felmerülő kérdéseiddel keress bennünket bátran és bizalommal!

stúdió

8600 Siófok, Bajcsy Zs. u. 222.

Telefon

+36-30/919-0896

OS Recording Studio © 2020 Minden Jog Fenntartva
fotók: Helényi Tamás